The Future of Food - Who Will Be Hungry? 음식의 미래 - 누가 배고플까?

If the food shortage gets worse, you will have to eat insects. What about the upcoming future?
It is said that it is the development of artificial meat and laboratory milk in the field of food technology recently. 
But to feed the growing population, the coming future needs twice as much food. How can the food problem be solved?
식량난이 심해지면 곤충을 먹어야 한다던데 다가오는 미래는 진짜 어떨까?
최근 푸드테크 분야에서 인공고기, 실험실 우유 개발이 될 정도라한다. 
하지만 늘어나는 인구를 다 먹이려면 다가 오는 미래는 두배의 식량이 필요하다는데 식량문제는 어찌 해결될까?

📷  BLOG BYFUTURES PLATFORM

Dry heat and drought in one season and flooding rains in another is part and parcel of our global food futures to 2050. Also on the radar is a tidal wave of change caused by global warming, population growth, digital futures and deep systemic issues in food futures to 2050 and beyond. These issues are influencing food security, scarcity and trends like biotechnology and precision agriculture in the food industry.
2050 년까지 가뭄과 홍수로 인한 비는 우리의 세계 식량를 야기 할것이다. 또한 지구 온난화, 인구 증가, 디지털 시대로 인한 식량에 대한 심층적 인 문제가 발생할것이라 감지되고 있다. 2050년까지 이러한 문제는 식량 안보, 식품 산업의 생명 공학 및 정밀 농업과 같은 경향에 영향을 줄것이다.

Global emerging issues on the demand and supply of food
Suppliers of food are impacted by global warming but also by population growth. By 2050 a population of 9 billion will mean farmers have to feed 310 people per farmer - almost twice as many people than they did just a decade ago. At the same time as global populations are growing, farmers are currently experiencing some of the warmest and unseasonably wet and drier months on record. Fluctuating temperatures influence rainfall patterns. 
식량 공급자는 지구 온난화와 인구 증가의 영향을 받는다. 2050 년까지 90 억 인구는 농부가 농부 당 310 명을 먹여야 함을 의미합니다. 이는 불과 10 년 전에 비해 거의 두 배에 달합니다. 세계 인구가 증가하는 것과 동시에 농부들은 현재 가장 따뜻하고 우발적으로 습기 찬 건조기 몇 달을 경험하고 있습니다. 변동하는 온도는 강우 패턴에 영향을 미칩니다. 

While global warming is an issue and a trend in itself, we don’t often think about its impact on ocean warming and acidification. Anthropogenic change is putting pressure on the supply of food from land but also from our oceans. There are global risks to these emerging issues, such as food security, seed protection and development of alternative food sources.
지구 온난화는 그자체로도 문제다. 그러나 우리가 간과하고 있는 부분은 지구 온난화가 해양 온난화와 산성화에 미치는 영향이다. 인위적 변화는 육지와 바다에서 공급되는 식량에 압력을 가하고있다. 식량 안보, 종자 보호 및 대체 식량 원의 개발과 같은 이머징 이슈에 대한 세계적 위험이 되고 있다.

Who is most at risk of going hungry? According to the United Nations, today four countries are fighting famine: Yemen, Somalia, Nigeria and South Sudan. 
배고픈 사람들은 누구입니까? 유엔에 따르면 오늘 4 개국이 예멘, 소말리아, 나이지리아, 남부 수단 등 기근과 싸우고있다. 
  • Globally, one in nine people in the world today (795 million) are undernourished
  • The vast majority of the world’s hungry people live in developing countries, where 12.9 per cent of the population is undernourished.
  • Asia is the continent with the most hungry people – two thirds of the total. The percentage in southern Asia has fallen in recent years but in western Asia it has increased slightly.
  • 전 세계적으로 현재 전 세계 9 명 중 1 명 (7 억 9500 만 명)이 영양 부족 상태입니다.
  • 세계의 배고픈 사람들의 대다수는 개발 도상국에 살고 있으며 인구의 12.9 %가 영양 부족 상태입니다.
  • 아시아는 가장 배고픈 사람들이 사는 대륙입니다 - 전체의 2/3. 최근 몇 년 동안 남부 아시아 지역의 비율이 감소했지만 서부 아시아 지역에서는 약간 증가했습니다.
Trends that influence food futures
A number of foods have become fashionable in 2017, like Thai styled roll-up ice-cream, veggie burgers, seaweed, mixed mocktails. New practices have also emerged, such as healthy dinners ordered via virtual reality restaurants and Google drones delivering foods, e.g., around US campuses.

식품 선물에 영향을 미치는 추세

태국 스타일의 롤업 아이스크림, 채식 햄버거, 해초, 혼합 칵테일 등 많은 음식들이 2017 년에 유행이되었습니다. 버추얼 리얼리티 레스토랑을 통해 주문한 건강한 저녁 식사와 미국의 캠퍼스와 같은 음식을 배달하는 Google 드론과 같은 새로운 관행이 또한 나타났습니다.

Consumer choice is now being driven by concerns for personal health, ethical growers, taste and home cooking as popularized by a host of reality cooking television shows. 
소비자 선택은 현재 현실적인 요리 텔레비전 프로그램의 호스트에 의해 대중화 된 개인 건강, 윤리적 재배자, 맛 및 가정 요리에 대한 우려에 의해 주도되고 있습니다. 

Technology trends such as biotechnology continue to offer resistance to viruses and increases in the shelf life of food which decreases food waste e.g. a new generation of genome editing tools is being developed for plants to help speed up gene discovery and trait development to facilitate both forward and reverse genetics.
생명 공학과 같은 기술 동향은 바이러스에 대한 저항성을 유지하고 음식물의 저장 수명을 증가시켜 음식물 쓰레기를 줄입니다. 정방향 및 역방향 유전학을 촉진하기 위해 유전자 발견 및 형질 발달을 촉진하는 식물을 위한 새로운 세대의 게놈 편집 도구가 개발 중이다.

A pervasive technological trend is precision agriculture which creates specific strategies for each field of crops by using drones to monitor crop health, quadcopters to measure the growth of crops, apps to model data, lasers to sense plant health to match plants to fertilizers and pesticides, and artificial intelligence to match plants to particular soil types. Computers aboard drones will also use the images with algorithms to recognise differences between plant and animal species.
전반적인 기술 동향은 농작물 건강을 모니터하기 위해 무인기를 사용하고 작물의 성장을 측정하는 쿼드 코터, 데이터를 모델링하는 응용 프로그램, 식물을 비료 및 살충제와 일치시키는 식물의 건강을 감지하는 레이더, 식물을 특정 토양 유형과 일치시키는 인공 지능 등이 있습니다. 드론을 타는 컴퓨터는 식물과 동물 종의 차이를 인식하는 알고리즘을 사용하여 이미지를 사용합니다.

We will need a solution for a more sustainable future of food.
This may cause other problems over time that require a solution.

우리는식품의보다 지속 가능한 미래를 위한 해결책이 필요할것이다.


  • 이는 시간이 지남에 따라 해결책이 필요한 다른 문제를 야기 할 수 있을것이다.

📚  Reference : 
BLOG BYFUTURES PLATFORM (by Colin Russo)
https://www.futuresplatform.com/blog/future-food-who-will-be-hungry

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